Diskusia: Starajte sa o detskú postieľku poriadne! Môže byť pôvodcom mnohých ochorení

Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
Anonymný nick
28.6.2018 21:23
|
NAHLÁSIŤ
0
0
To su take clanky..........clovek by sa asi mal bat vsetkeho a cely den len stresovat co a kde na neho skoci a aka choroba este moze prist. Ked budeme cistit ako zmyslov zbavene, dieta nepride do kontaktu s bakteriami a prachom a takyto imunitny system potom reaguje alergiami na vsetko co by malo byt normalne. Dalej chemicke latky z cistiacich prostriedkov su tiez pekne ,,žúžo,, pre telo. Novy lacny matrac- tie chemie z ktorych su vyrobené matrace dnesné..........napr. molitan a pamatove peny - citala som pekny clanocek o tom, ake neurotoxicke latky sa z toho uvolnuju po celu noc........... A nakoniec- postielka. My sme nijaku nemali a nepotrebovali, a vypiplali sme tri deti. Spalo kazde pri nas kym bolo malé a ked prisiel jeho cas samo zacalo pytat svoju postel- okolo 3-4 rokov. A to obdobie ked dieta v noci zamrmlalo a ja som ho nakojila v polospanku a nemusela nikam vstavat a rano byt ako mechom udreta, alebo sa v noci k nemu pritulila a pocuvala ako spokojne spinka.......to by som veru nevymenila za nic na svete. Obycajny zdravy rozum staci- raz za cas vyprasit matrac, periny pierkove, ale pravidelne presusit na slnku,a pravidelne prat postelnu bielizen. A ziadne stresovanie kde co na nas utoci netreba :-)
Anonymný nick
28.6.2018 21:23
|
NAHLÁSIŤ
0
0
Plne s tebou suhlasím-kedysi sme mali matrace len obyčajné ,ako deti sme jedli všetko čo sa dalo a mali sme imunitu.Teraz mamičky behajú z rukavicami a upratujú -deti majú kopec alergii.A toľko zbytočného času čo by radšej mohli z deťmi tráviť vo voľnej prírode.Treba si uvedomiť,že aj batkérie sú na niečo dobré.Moja generácia vyrastala jednoducho a predsa sme boli zdravší .Myslím, že si treba uvedomiť,že imunita sa nedá kúpiť-ale treba si ju vybudovať,
Anonymný nick
14.9.2017 21:40
|
NAHLÁSIŤ
0
0
Ahojte mozete mi prosim poradit/doporucit kde kupit kvalitnu postel pre dieta do novej detskej izbicky? Dakujem.
Anonymný nick
21.9.2017 22:39
|
NAHLÁSIŤ
0
0
Ja môžem celkovo doporučiť sconto.sk/detske-izby/, máme od nich skoro celý byt zariadený, priaznivé ceny a dobrá kvalita :) a čo môžem doporučiť- ak u vás v meste nie je, tak eshop super!:)
Anonymný nick
24.9.2017 21:04
|
NAHLÁSIŤ
0
0
dakujem, mylim ze praveze nie je, pozrem sa na ten eshop. este raz diky za tip
Anonymný nick
4.12.2015 21:41
|
NAHLÁSIŤ
0
0
To poznám
Anonymný nick
4.12.2015 10:19
|
NAHLÁSIŤ
0
0
aj s dotycnou slecnou(slecnou)z okresu Trnava sme boli kupovat taku peknu drevenu postielku z jedneho nemenovaneho portalu na internete v Trnave odporucam Trnava(mesto) predaj postielok pre babetka a tymto pozdravujem mesto Trnava do ktoreho som vzdy chodil ci uz po praci Samsung(Voderady)alebo osobnom volne za kulturou(rozlicne kulturne podujatia organizovane mestom Trnava ludovky v centre Trnava nezabudnutelne zazitky este raz Dakujem,zabavou,Caffe(centrum)Pivny festival ktory mi chyba najviac:D mesto ktore vie ponuknut vzdy viac po vsetkych strankach I Miss You:,(